Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€

Άμεση Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δωρεάν Επιστροφές/Αλλαγές

Παραγγελίες: 210-5735345

Διαδικασία & Πολιτική Επιστροφών

Στο Be-casual.gr θέλουμε να είσαι ικανοποιημένος από το προϊόν που παρέλαβες από εμάς! Γι’ αυτό το λόγο, όλες οι παραγγελίες μπορούν να επιστραφούν ΔΩΡΕΑΝ και για οποιονδήποτε λόγο!

ΒΗΜΑ 1


Συμπλήρωσε τους κωδικούς από τα προϊόντα που θα μας αποστείλεις και αυτά που θέλεις για την αντικατάσταση στο ενημερωτικό φυλλάδιο αλλαγής που θα βρίσκεται εντός του δέματος σου και στη συνέχεια μαζί με την Απόδειξη Λιανικής πρόσθεσε τα εντός του δέματος σου.


ΒΗΜΑ 2


Κάλεσε τη Speedex στο 210-3407000 ενημερώνοντας πως έχεις μια επιστροφή για την εταιρεία μας και θα έρθουν οι ίδιοι να παραλάβουν τη ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή του πακέτου σου προς την εταιρεία μας.


ΒΗΜΑ 3


Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σου, θα σου αποσταλούν τα ρούχα τα οποία έχεις επιλέξει προς αντικατάσταση. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά είναι εκτός αποθέματος θα ενημερωθείς με μήνυμα SMS ή μέσω τηλεφώνου.Σημείωση: Η αξία των προϊόντων που διαλέγεις πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Αγοράζοντας από το be-casual.gr έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης αγοράς και να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (όχι χρησιμοποιημένα), να έχουν πάνω το καρτελάκι και η συσκευασία να μην έχει υποστεί φθορές. Μαζί με το προϊόν πρέπει να επιστρέφονται όλα τα έγγραφα ή παρελκόμενα που το συνοδεύουν (πχ. Απόδειξη λιανικής, υλικά συσκευασίας). Χωρίς το παραστατικό πώλησης είναι αδύνατη η αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος ή επιστροφής χρημάτων. Για λόγους υγιεινής δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα/μαγιό

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν εφόσον γίνει μέσω της μεταφορικής εταιρίας που συνεργαζόμαστε (βλ. Τρόποι Αποστολής). Η εταιρία μας καλύπτει τα έξοδα της πρώτης επιστροφής αλλά και επαναποστολής. Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής σε εμάς και επαναποστολής από εμάς σε εσάς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΔΩΡΕΑΝ)

  • Συμπληρώνετε το δελτίο επιστροφής. Κατεβάστε το από εδώ.
  • Καλείτε τη Speedex στο 210-3407000 και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη*(Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς).

    Be-Casual, Τέρμα Αγίου Νικολάου & Λητούς Καματερό, τκ: 13451, Τηλέφωνο: 210-5735345

  • Μόλις παραλάβουμε η αλλαγή ολοκληρώνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.
  • Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας προϊόντων η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν με κάποιο άλλο, μπορείτε να ζητήσετε μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων. Στη μεταξύ μας επικοινωνία θα μας αναφέρετε το λόγο επιστροφής καθώς και το IBAN, την τράπεζα αλλά και το όνομα δικαιούχου. Μόλις το προϊόν φτάσει στην αποθήκη μας και ελεγχθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα καταθέσουμε το ποσό επιστροφής στον λογαριασμό που μας έχετε δώσει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των στοιχείων σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

10