Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€

Άμεση Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δωρεάν Επιστροφές/Αλλαγές

Παραγγελίες: 210-5735345

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος

Για την σωστή επιλογή του μεγέθους μπορείτε να συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο του κάθε προϊόντος. Το μεγεθολόγιο  αποτελεί έναν οδηγό για να υπολογίσετε τι νούμερο φοράτε αναλόγως με την γραμμή του (στενή ή κανονική).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ:

  • T-shirt-Μπλούζα Μακρυμάνικη -Μπουφάν-Ζακέτα

Τοποθετείτε ένα δικό σας ρούχο σε μία επιφάνεια και για να μετρήσετε τις διαστάσεις για το στήθος, με την μεζούρα μετράτε από την μία άκρη της μασχάλης μέχρι την άλλη και όχι περιμετρικά. Για να βρείτε το ύψος μετράτε από των ώμο έως το τελείωμα του.

 

  • Πουκάμισο-Σακάκι-Γιλέκο

Τοποθετείτε ένα δικό σας ρούχο σε μία επιφάνεια και για την μέτρηση του στήθους  και του ύψους ακολουθείτε την αναγραφόμενη διαδικασία όπως  στα παραπάνω προϊόντα.  Ακόμα, για να μετρήσετε το πλάτος, τοποθετείτε την μεζούρα στην πίσω μεριά του πουκαμίσου λίγο πιο κάτω από τους ώμους και υπολογίζετε το μήκος του από την μία ραφή μέχρι την άλλη.

 

  • Παντελόνι-Φόρμα-Βερμούδα-Μαγιώ

Για να μετρήσετε την μέση τοποθετείτε την μεζούρα στην μία άκρη της μέχρι την άλλη και όχι περιμετρικά. Για τον καβάλο μετράτε την απόσταση από την  μέση μέχρι και το τελείωμα του καβάλου. Για το ύψος του πατζακιού μετράτε κατά μήκος από την μέση μέχρι το τελείωμα του.

 

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που το ρούχο που αγοράσατε δεν σας κάνει παρακαλούμε να συμβουλευθείτε τις οδηγίες επιστροφών πατώντας εδώ.

 

10